Vippi.org

Vippi on kotimainen lainapalvelu, joka myöntää nopeasti joustavilla ehdoilla lainaa 2000 – 60000 euroa. Luoton hakeminen Vippi.org palvelusta on erikoisen helppoa, nopeaa ja vaivatonta, minkä asioista rahaa heti tilille onnistuu todella nopeasti. Etusivulta löytyvä lainahaku auttaa kartoittamaan parhaat vaihtoehdot luoton löytämiseen. Jokainen lainatarve on erilainen, ja Vippi.org palvelussa panostetaan henkilökohtaisen lainan löytämiseen. 1 – 15 vuoden maksuaika mahdollistaa lainan takaisinmaksun juuri itselleen sopivissa osissa. Hyvin suunniteltu laina on helppoa maksaa takaisin, eikä se rasita taloutta turhaan. Vaihtoehtoja lainalle on tarjolla useita kymmeniä, mutta Vippi.org on edullisimpia vaihtoehtoja lainamarkkinoilla.

Hae lainaa Vippi.org palvelusta

  1. Syötä lainalaskuriin haluamasi summa, sekä maksuaika lainalle. Näet heti paljonko luotolle muodostuu kuluja sekä kustannuksia
  2. Kun olet löytänyt sopivan lainasumman ja maksuajan, niin siirry täyttämään lainahakemusta ” Hae heti ” napin kautta
  3. Syötä vaaditut tiedot huolellisesti lainahakemukseen, ja tunnistaudu verkkopankkitunnuksien avulla
  4. Saat PIN koodin lainatilille matkapuhelimeen, ja hetken päästä lainapäätöksen, mistä löydät tarkat tiedot koskien haettua luottoa. Hyväksy lainatarjous nettipankkitunnuksien avulla ja saat rahat tilillesi muutaman kymmenen minuutin kuluessa
Vippi.org tarjoaa edullisesti ja helposti lainaa
Useita syitä miksi valita Vippi.org 2000 – 60000 euron lainoille

Lainaa 2000 – 60000 euroa ilman vakuuksia

Vippi.org tarjoa 2000 euroa – 60000 euroa luottoa joustavilla ehdoilla. Luoton hakeminen tapahtuu Vippi.org palvelun yhteistyökumppanin avulla, joka tarjoaa hakijoille useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella. Kaikki Vippi.org palvelun lainat myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia, mutta rinnakkaishakija antaa mahdollisuuden saada edullisemman koron luotolle. Luoton korko 2000 – 60000 euron lainalle muodostuu lainasumman, maksuajan sekä hakijan luottoarvion perusteella. Rinnakkaishakija ei ole pakollinen, mutta se voi myös helpottaa lainan saamista suurissa luottosummissa. Rinnakkaishakija ei ole sama asia, kuin lainan takaaja. Laina on mahdollista saada ilman toista hakijaa, mutta korkoprosentti jää huomattavasti pienemmäksi.

Korot ja kulut

Korko lainalle on luotosta perittävä hinta, joka määräytyy jokaisella hakijalla erikseen. Hakijan henkilökohtainen taloustilanne, palkkatulot, säästöt sekä muu varallisuus vaikuttavat siihen, miten luotolle muodostuu korko. Vippi.org on lainavertailujen mukaan yksi edullisin vaihtoehto 2000 euron – 60000 euron lainoille. Korkoa voidaan tarkistella joko kuukausittaisena tai vuosittaisena korkona. Paras keino arvioida lainan hinta korkoprosentin perusteella on käyttää todellista vuosikorkoa. Todellinen kulut huomioiva vuosikorko kertoo lainalle muodostuvan kokonaishinnan kaikkineen, ja näin antaa lainan hinnasta realistisen kuvan. Vippi.org palvelun korot ja kulut

  • Vuotuinen nimelliskorko: Esimerkiksi 10.000€ vipissä 5v maksuajalla on kuukausimaksu 233 euroa, nimelliskorko 12.6%
  • Avausmaksu 95,00 €
  • Laskutuslisä/kk 5,00 €
  • Nostopalkkio Nostot lainatililtä ilman kustannuksia
  • Todellinen vuosikorko Alk. 4,5%

Lainan koron muodostumiseen vaikuttaa useat eri seikat, kuten hakijan tulot, menot, nykyiset velat, sekä tietenkin lainasumma sekä valittu maksuaika. Luottoarvion perusteella määritellään lainasta perittävä nimelliskorko. Kaikki kulut huomioidaan todellisessa vuosikorossa.

Maksuaika Vippi.org palvelussa

Maksuaikaa Vippi.org tarjoaa hakijoilleen 1 -15 vuotta. Lainasumman suuruus vaikuttaa myönnettyyn maksuaikaan, suuria lainasummia voi olla vaikeampi saada lyhyellä takaisinmaksuajalla kuin pieniä. Lyhyempi maksuaika suuremmille voi onnistua rinnakkaishakijan kanssa helpommin, kuin yksin. Maksuaika on asiakkaan valittavissa, mutta luottoarviossa tehdään päätös maksuajasta, joka on arvioitu hakijan tuloihin ja varallisuuteen sopivaksi. Hakija voi koska tahansa maksaa lainasumman kokonaisuudessaan takaisin, täysin ilman ylimääräisiä kustannuksia.  

Hae lainaa heti edullisesti Vippi.org palvelusta
Edulliset hinnat ja joustavat lainaehdot Vippi.org sivulla

Vippi.org lainaehdot

Lainan myöntämiseksi tulee hakijan täyttää asetetut lainaehdot. Ehdot löytyvät täysimittaisena Vippi.org palvelun sivuilta, mutta tässä muutama tärkein luottoehto.

Vakituiset tulot

Jokaisella hakijalla tulee olla vakituiset tulot, jotta lainan myöntäminen on mahdollista. Vakituiset tulot voivat olla palkkatyöstä, osaketuloista, tai esimerkiksi omistusasunnon vuokraamisesta. Tulojen lähde tulee esittää lainahakemuksen yhteydessä, tai hakemusta ei voida käsitellä. Yleensä vaaditaan vähintään 1500 euroa kuukaudessa tuloja luoton myöntämiseen.

Luottotiedot

Luottotietojen sekä maksuhistorian tulee olla ehdottomasti kunnossa. Merkinnät tarkistetaan luottohakemuksen käsittelyn yhteydessä, ja aktiiviset maksuhäiriöt johtavat kieltävään lainapäätökseen. Tiedot tarkastetaan kaikkien hakijoiden kohdalla, eli myös rinnakkaishakijan luototietojen pitää olla tahrattomat.

Vakituinen osoite ja puhelinnumero

Jokaisella hakijalla tulee olla vakituinen osoite suomessa. Ulkomailla asuva henkilö ei voi hakea lainaa kotimaisista lainapalveluista. Osoite ei voi myöskään olla väliaikainen, vaan se on löydyttävä väestörekisterin tietokannasta, mistä osoitteiden oikeellisuus tarkastetaan. PIN koodin ja muiden tietojen vastaanottamiseen käytössä tulee olla puhelinnumero. Numeron ei välttämättä tarvitse olla henkilökohtainen, vaan prepaid käy myös.

Verkkopankkitunnukset

Verkkopankkitunnukset tulee olla käytössä palveluun tunnistautumista varten. Hakijan tunnistaminen tehdään nettipankkitunnuksien avulla, samoin lainatarjouksen allekirjoitus.