Hae vippi 50-1000 euroa

Pikavipit 2015
LainapaikkaLaina-aikaIkärajaKorko %Arvosana
Vivus.fi3 – 30vrk20v0 – 435%
5-star
Everyday1 – 5kk21v160 – 435%
4-half-star
Halino1 – 5v22v19 – 41%
4-star
Euroloan1kk – 2v18v13 – 215%
4-star
Lainasto1 – 12kk21v39 – 435%
3-star
Credit241 – 24kk19v30 – 450%
4-half-star
Ostosraha1 – 5v20v30 – 50%
4-star
Freedom Rahoitus1 – 12v18v11 – 12%
5-star

Mistä pikavippi 50e?

50 euron lainoja on tarjolla ainoastaan muutamasta paikkaa. Korot pienissä lainoissa nousevat prosentuaalisesti korkeiksi, mutta rahallisesti ne eivät niin merkittäviä ole. Tarjolla on jopa 0% lainaa ja kannattaakin aloittaa lainan etsiminen Vivukselta. 50 euron pikavippi on helppoa hakea ja rahat saat käyttöösi nopeasti ja vieläpä täysin ilman kuluja, mikäli olet uusi asiakas! Pienempiä pikavippejä on todella helppoa hakea ja rahat saat aina käyttöösi nopeasti ja vaivattomasti. Voit vaikka hakea 50 euron pikavippiä puhelimella tai netissä ilman kummempia ehtoja tai vaatimuksia. Huomaa kuitenkin että molemmat 50 euron pikavippiä tarjoavat asettavat  hakijoilleen suhteellisen korkeat ikärajoitukset, 20 ja 21-vuotta. Jos olet alle 20-vuotias katsoa 100 euron pikavippi taulukkomme josta löytyy useampia vippipaikkoja ja tarjolla on rahoitusta myös 18-vuotialle.

Vertailussa 100 euron pikavipit

100 euron pikavippien kohdalla tarjonta hieman laajenee ja voitkin saada tämän suuruista pikavippiä jo pidemmällä maksuajalla. 100 euron pikavipin voit hakea myös vaikka olisit vasta 18-vuotias. Katso ikärajoitukset ja korkoprosentit alla olevasta taulukosta ja tee valintasi. 100 euron pikavippiä löytyy kunhan olet täysi-ikäinen ja asut Suomessa vakituisesti sekä sinulla on Suomalainen pankkitili eikä aiempia maksuhäiriömerkintöjä. Taulukossamme olemme listanneet kaikki pikavipit joita voimme rehdisti suositella. Et tule pettymään haetpa vippisi mistä tahansa yllä mainituista paikoista.

Hae itsellesi halvin 200e pikavippi

Alta näet mistä kaikkialta voit 200 euron pikavipin hakea. Jos useampi kuin yksi vippipaikka näyttää hyvältä, käy jättämässä lainahakemus vaikka jokaiselle ja vippisi hyväksynnän jälkeen voit valita mikä on lopullinen paikka josta lainasi otat. Pikavipin korko vaihtetelee suuresti riippuen vippipaikasta sekä takaisinmaksuajasta. Ennen kuin vippiä haet niin mieti tarkasti mistä ja mille ajalle sen otat. Todella huolellinen pikavippivertailu onkin syytä aina suorittaa ja voit luottaa meidän taulukkoomme sekä arvosteluumme jonka ovat laatineet sivustomme rahoitusalan asiantuntijat.

Edullisimmat 300 euron pikavipit vertailtavana

Tämän suuruisia vippejä voit hakea yhä useammasta paikkaa. Vaihtoehdot lisääntyvät Credit24 lainapalvelulla joka onkin todella hyvä paikka hakea lisärahoitusta. Huomaa kuinka laina-aika tulee vaikuttamaan korkoihin ja mieti kuinka nopeasti sinä pystyt maksamaan 300 euron pikavippisi takaisin. Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin niin pikavippi ilman kuluja on mahdollista saada Vivuksen lainapalvelusta. Ehtona on kuitenkin se ettet ole aiemmin heiltä vippiä hakenut. Myös muut taulukkomme vippipaikat tarjoavat edullista rahoitusta ja voitkin huoleti vippisi hakea juuri sieltä mistä itse haluat.

Markkinoiden parhaimmat 400 euron pikavipit

400 euroa on suurin summa jonka voit vielä Vivukselta saada ilman kuluja ollessasi ensilainaaja. Muutkin alla olevan taulukon vippipaikat kuitenkin ovat erittäin suositeltavia ja suosittelemmekin tutustumaan vaikka kaikkien tarjouksiin jotta saat juuri sellaiset ehdot pikavippiisi kuin sinä haluat. Yleisin kysymys mitä saamme on se että mistä löytyy halvin pikavippi. Tähän on tietenkin yleensä mahdotonta vastata ilman lisä informaatiota. Pivipin edullisuus riippuu sekä summasta, lainapaikasta sekä takaisinmaksuajasta. Mitä pidempi maksuaika sitä suuremmat on yleensä kulut. Katso taulukosta millaisilla korkoprosenteilla voit vippiä saada ja hae omasi.

Hae 500 euron vippi heti alapuolen taulukosta

500 euron pikavippejä on tarjolla jo todella monesta eri paikasta ja erilaisilla koroilla sekä ikärajoituksilta. On suositeltavaa vertailla todella tarkkaan jotta takuulla saat sinulle sopivan vipin haettua mahdollisimman edullisesti. Tarjonta laajenee jälleen kun siirrytään 500 euron kokoiseen pikavippiin, koska kuvioon astuu mukaan uusi pikavipin tarjoaja, Freedom Rahoitus joka onkin todella hyvä ja suositeltava vippipaikka kun haussa on isommat vipit pitkällä maksuajalla.

Mistä pienikorkoisimmat 600 euron pikavipit?

Kun haussa on 600 euron suuruinen pikavippi niin kannattaa ehdottomasti kääntyä jonkin alla luetellun vippipaikan puoleen. Kaikki listaamamme rahoitusyhtiöt ovat ehdottoman luotettavia ja rahoitusmarkkinoiden ehdotonta eliittiä. Katso täältä mistä voit hakea 600 euron rahoitusta ja millaisilla koroilla sekä laina-ajalla. Vippien hakeminen jokaisesta listaamastamme paikasta on helppoa ja voit hakemuksen jättää silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Kun hakemuksesi on hyväksytty siirtyy pikavippi heti käyttöösi kun käyt noston tekemässä.

Vippi 700 € vertailussa

Tämän kokoisille pikavipeille löytyy useita tarjoajia ja monia eri laina-aikoja Tästä johtuen pikavippisi kokonaiskuluissa saattaa olla huomattaviakin eroja. Pidemmällä maksuajalla kulut nousevat mutta kuukausierät ovat matalammat. Alla olevasta taulukosta voit helposti katsoa lisää informaatiota lainaehdoista. Lainaajalle asetetut vaatimukset kasvavat mitä suuremmaksi pikavippisi menee mutta 700 euroa voit hakea vielä ilman sen kummallisempia vaatimuksia. Sinulta tulee kuitenkin olla Suomalainen osoite sekä pankkitili. Sinulla ei myöskään saa olla maksuhäiriömerkintää koska pikavippiä luottotiedottomalle ei koskaan myönnetä.

Hae 800e pikavippi netistä

Mitä suuremmaksi pikavippisi menee niin sitä enemmän kannattaa keskittyä vertailemaan eri vippipaikkoja, heidän ehtojaan ja kulujaan. Kaikki listaamamme yritykset ovat alansa ehdotonta huippua ja takuuvarmasti luotettavia. Et siis tule saamaan yllättäviä lisäkuluja tai muuta mitä ei vipin ehdoissa ole selkeästi kerrottu. Netistä on kätevää hakea rahoitusta myös sen takia että voit saada pikavippiä 24h eli ympäri vuorokauden. Hakemustasi ei voida käsitellä yöllä mutta voit jo hyväksytyn pikavipin nostaa käyttöön monessa paikkaa juuri silloin kun se sinulle sopii.

Hae 900 euron vippi ilman vakuuksia tai takaajia

Ikärajoitukset, maksuajat sekä korkoprosentit vaihtelevat suuresti 900 euron pikavipeissä ja huolellinen vertailu takaa sen että saat varmasti sinua miellyttävän vipin parhailla ehdoilla. Katso alta mistä suosittelemme aloittamaan. 900 euroa hakiessasi emme voi kyllin painottaa kuinka tärkeää on huolellinen pikavippivertailu. Kunnollisella vertailulla tulet takuulla säästämään rahaa ja saamaan vippiisi juuri sellaiset ehdot kuin sinä haluat.

Mistä pikavippi heti tilille?

Mistä pikavipit heti tilille netistä?

Jos tarvitset vippiä heti tilillesi, olet oikeassa mestassa. Pikavippiä voit hakea erilaisia summia mutta yleisesti tähän kategoriaan lasketaan 100 eurosta 900 euroon. Koska pikavipit ovat kooltaan pienempiä niin niitä on myös helpompi hakea kuin suuria pikalainoja tai luottoja. Hakijoille aetetut vaatimukset ovat selkeästi kohtuullisemmat ja koko prosessi muutenkin todella vaivaton ja nopea. Yleensä voitkin hoitaa koko pikavipin haku prosessin alle vartissa ja hakemuksesi myös käsitellään todella nopeasti. Näin ollen sat rahatkin käyttöösi silloin kun haluat. Suurempia summia etsiessäsi kannattaa tutustua sivustomme pikalaina -osioon josta voitkin hakea useamman kymmenen tuhannen euron suuruisia lainoja.

Kuinka vippi haetaan?

Hakuprosessi on todella helppo ja yleensä sinun tulee rekisteröityä valitsemasi rahoitusyhtiön asiakkaaksi jonka jälkeen tunnistaudut pankkitunnuksillasi ja voit jättää lainahakemuksen. Tämä ei käyttäjälät vaadi mitään erikoisosaamista ja onnistuu muutamissa minuuteissa. Pankkitunnuksia vaaditaan sen takia että vippifirma voi olla varma että kukaan ei pääse kenenkään toisen nimissä vippiä hakemaan eli kyseessä on turvallisuustekijä. Kun hakemus on käsitelty voit siirtää esimerkiksi pikavippiä tekstiviestillä käyttöösi.

Onko nettirahoitus kallista?

Yleisellä tasolla voidaan sanoa että ei. Netistä vippiä voi hakea niin monesta paikkaa että kilpailu on ajanut hinnat alas ja tarjolla on jopa pikavippiä ilman kuluja. Kuluttomassa vipissä on tietenkin muita ehtoja jotka sinun tulee täyttää ollaksesi oikeutettu sitä saamaan.

Kannattaa varmistaa voisitko sinä hakea pikavippisi ilman korkoa tai muitakaan kustannuksia.

Jos et voi ilmaista vippiä hakea niin muutenkaan eivät hinnat päätä huimaa varsinkaan jos et rahoitusta hae usean vuoden maksuajalla. Lyhyessä vipissä korkoprosentit näyttävät korkeilta mutta siitä huolimatta oikeassa rahassa eivät kustannukset kovin suuria ole.

Mitä pikavippivertailu tarkoittaa?

Vippivertailu on simppeli toimenpide, jolla karsitaan jyvät akanoista eli poimitaan parhaat vippiyhtiöt. Olemme tälle sivustolle lisänneet kaikki pikavipit joita voimme suositella ja jotka ovat läpäisseet todella tiukan asiantuntijatiimimme kriteerit. Voit siis löytää netistä muitakin vippipaikkoja kuin ne mitä me olemme listanneet mutta kannattaa käyttää varovaisuutta kun asioit niiden kanssa. Olisi suositeltavaa aina hakea rahoitusta ehdottoman luotettavista paikoista ja ne kaikki löydät kauttamme. Päivitämme myös aktiivisesti sivustoamme joden yleensä meiltä löydät myös kaikki uudet pikavipit heti kun olemme ehtineet kyseisen palvelun arvioida ja kelpuuttaa.

Kuka voi netistä vippiä saada?

Käytännössä pikavippiä netistä voi saada täysi-ikäinen, vakituisesti Suomessa asuva henkilö jolla on Suomalainen pankkitili sekä ei maksuhäiriömerkintää. Ikärajat kuitenkin vaihtelevat ja kannattaakin taulukoistamme ja vertailuistamme katsoa ensin että olet varmasti tarpeeksi vanha hakieksesi vippiä. Jokaisella rahoitusta myöntävällä yrityksellä on yksi yhteinen piirre ja se on se että pikavippiä luottotiedottomalle ei myönnetä.Jos olet luottotietosi menettänyt niin kannattaa kääntyä esimerkiksi pankkisi puoleen josta voit mahdollisesti vippiä saada. Netistä se on mahdotonta.

Onko mahdollista saada rahaa myös yöllä?

Pikavippi 24h on mahdollista ja voit mahdollisesti nostaa käyttöösi myös yöaikaan mutta se vaatii sitä että olet avannut jo aiemmin luottotilin jonne sinulle on luottoa myönnettynä. Hakemuksia ei saa lakien puitteissa yöllä käsitellä joten se sinun tulee jättää aiemmin. Luottotililtä voi rahaa nostaa käyttöön monessa paikkaa myös yöllä sekä viikon jokaisena päivänä.

Aina ennen kuin päätät mistä rahaa haet kannattaa vertailla eri vaihtoehtoja

Tee pikavippivertailu Suomilainat.fi kautta ja hae vippi 20-5000 euroa heti netistä

Käytännön vinkkinä voidaan sanoa että mitä enemmän käytät aikaa vippisi suunnitteluun niin sitä edullisemmin sen tulet saamaan. Suunnittelussa kannattaa miettiä tarkkaan mihin käyttötarkoitukseen rahoitusta haet, millaisella maksuajalla ja mistä sitä haluat hakea. Käyttötarkoitus on luonnollisesti todella oleellinen osa koska vippi ei lähes koskaan kuluton ole joten se miksi sitä haetaan tulisi olla huolella mietitty jotta et suotta ota lainaa jota et varsinaisesti tarvitse. Esimerkiksi pikavippiä ei koskaan tulisi hakea ostaaksesi alkoholituotteita tai muita päihteitä. Maksuajalla on myös suuri merkitys koska se miten pitkän ajan otat vaikuttaa huomattavasti vippisi kuluihin. Pidempi maksuaika tarkoittaa käytännössä aina korkeampia kuluja kun taas toisaalta liian lyhyt maksuaika voi nostaa lyhennykset liian koviksi. Mieti siis todella tarkkaan missä ajassa voit pikavippisi maksaa korkoineen pois. Kun muut asiat on valmiiksi mietittynä on vippipaikan päättäminenkin helpompaa koska voit taulukostamme helposti katsoa mistä saat sen suuruista vippiä sellaisella maksuajalla jonka sinä haluat.

Jos vaihtoehtoja on useampi niin suorita niin sanottu pikavippivertailu eli katso millaisia kuluja mikäkin rahoitusyhtiö tarjoaa ja keneltä sinä mieluiten rahoitusta haet.

Voit myös jättää hakemuksen useampaan kuin yhteen paikkaan ja sitten vertailla tarjouksien perusteella uudestaan.

Miten päätän minkä suuruista pikavippiä ja millaisella maksuajalla ottaisin?

Vipin suuruus riippuu tietenkin siitä mihin sen aiot käyttää ja paljonko sinulla on ennestään säästössä kyseistä investointia varten. Tässä kuitenkin voi myös mennä helpompaa tietä ja hakea luottotiliä jolta voi sitten nostaa helposti pikavippiä tilille silloin kun sille on tarve. Näin sinun ei tarvitse hakemusta tehdessäsi tietää tarkalleen paljonko lainarahaa tarvitset. Maksuaikaa miettiessäsi taas on tärkeää että tiedät paljonko sinulla rahaa jää kaikkien menojesi jälkeen säästöön. Jos haet pientä pikavippiä ei tällaisilla asioilla niin suurta merkitystä ole koska maksuajat ovat todella lyhyitä mutta esimerkiksi jo 900 euron vipissä on syytä miettiä tarkkaan millaisella ajalla voit rahat takaisin korkoineen maksaa. Budjetoi siis mahdollisimman tarkkaan tulosi ja menosi ja laske millaista lyhennyserää olet valmis maksamaan.